Fotograf nunta Iasi Vasiliu Leonard

Sunt Vasiliu Leonard si realizez fotografie profesionala in Iasi si in toata romania dar mai ales in Vaslui, Botosani Pascani, Husi, Roman, Bacau, Suceava si Neamt. Am inceput sa fotografiez mai intai ca o pasiune apoi a devenit un mod de a incerca sa ma exprim prin ceea ce fac, sa ma perfectionez din ce in ce mai mult. Fotografiez nunti, botezuri cat si alte evenimente in peste 15 ani de activitate in domeniul profesional. De atunci singurul meu scop a fost sa imi perfectionez tehnicile fotografice.
Totodata am format o echipa ce cuprinde: cameraman profesionisti, fotograf nunta si dj nunta cu care sa putem satisface toate cerintele clientilor. Asa s-a ajuns sa facem fotografii, filmari si sonorizari pentru orice eveniment.
Echipamentele fotografice pe care le folosim sunt de inalta performanta profesionala si unele din ele sunt schimbate anual pe masura ce tehnica progreseaza pentru a ne asigura ca nunta dumneavoastra este reusita. Asiguram atat dj profesionist acreditat, cameramani profesionisti cat si fotograf nunta Iasi cu experienta pentru nunta dvs in toata tara si in strainatate (Europa).
Nu impunem in preturile noastre timp limita de filmare sau numar limita de poze. Credem ca cel mai important este ca fiecare client sa fie in final satisfacut si impresionat de calitatea serviciilor noastre si nu neaparat de numarul fotografiilor sau orelor filmate.
Intreaga echipa este instruita sa imortalizeze fiecare eveniment cu mare discretie fara a va stanjeni, pe intreg parcursul evenimentului.
Pentru fiecare eveniment in parte oferim consiliere si printr-un dialog deschis incercam sa va satisfacem orice pretentie in domeniu.Puteti apela la noi inaintea organizarii evenimentului si va vom ajuta cu idei si sfaturi .Vom fi bucurosi sa va impartasim din experienta noastra pentru ca dumneavoastra sa fiti siguri de reusita evenimentului.
De asemeni asiguram si sonorizari cu dj acreditat cu schela de lumini, lasere si fum. Experienta noastra in peste 600 de evenimente la care am participat va garanteaza reusita petrecerii si va asigura clipe de neuitat fara stresul organizarii.

Comentarii

  1. Chechu

    18 august 2014

    Ne uitam chiar zilele trecute pe pozele din albume si ne-am amintit cat de usor am colaborat cu voi, indiferent ca a fost vorba de sedinta foto in sine, sau de filmarile de la biserica si restaurant.Nunta noastra a fost o experienta unica si incantatoare, iar voi a-ti surprins, cu mult talent si profesionalism, momentele fericite prin care am trecut. Putem spune ca sedinta foto a fost cel mai relaxant episod al nuntii datorita experientei si creativitatii echipei de la Luxmariaj, iar talentul lor si-a lasat amprenta asupra produsului final: poze deosebite, albume frumoase, dvd-uri cu un continut de calitate si de bun gust, peste care vom privi cu placere de-a lungul anilor. Speram sa ne revedem cat de curand, cu ocazia altor evenimente deosebite !