Review Pioneer DDJ SX consola dj

ianuarie 15, 2024 Fără categorie Niciun comentariu

În spatele fiecărui software DJ bun, există un controler grozav. Odată cu lansarea Serato DJ, Pioneer și-a lansat controlerul emblematic, controlerul și interfața audio DDJ-SX de dimensiuni monstruoase și diabolic de distractiv. Pe langă comenzile de ultimă generație, cu senzații grozave, se deblochează din software-ul Dual Deck Control, modul Slip, Loop Roll, Slicer și alte instrumente puternice de performanță.

Plusuri: secțiunea de performanță minunată a pad-urilor. Filtru dedicat pe canal. Jog wheels de înaltă calitate, receptiv. Construcție robustă. Banda tactilă Needle Search. Modul alunecare. Ieșiri principale XLR și RCA, Booth Out, contoare de nivel pentru fiecare canal. Două ieșiri pentru căști; două intrări pentru microfon. Urmează spectacolul de lumini reci după ce stai inactiv.

Minusuri: dimensiunea sa mare poate cauza probleme de integrare într-un spațiu de performanță. Trebuie să aveți grijă să nu atingeți Needle Search când redați secțiunea de efecte. Fără comutatoare de oprire pentru EQ-uri.

Concluzii: În timp ce dimensiunea poate fi un inconvenient, DDJ-SX folosește fiecare centimetru din suprafața sa pentru a asigura eficiența maximă față de noul software Serato DJ. Cu secțiunile de efecte, modul Slip, modul Dual Deck, 8 puncte cue și bucle fiecare per piesă, Loop Roll, Slicer și un lansator Sampler, DDJ-SX pregătește scena pentru a lucra pe un controler Serato ca niciodată înainte .

Fiind inima unui set-up hibrid digital/analogic, este un dispozitiv de neegalat. Mixerul de sine stătător este superb, iar calitatea tuturor comenzilor este lider pe piață. Are aproape tot ce ți-ai putea dori la un controler DJ și toate acestea îl fac uimitor de distractiv de utilizat. Pioneer a împrumutat cele mai bune părți din orice alt controler. Făcând acest lucru, a venit cu probabil cel mai complet controler DJ de pe piață. Faptul că Serato DJ vă permite, de asemenea, să faceți o hartă Midi a dispozitivelor externe, înseamnă că cineva poate veni cu o casetă de control pentru eșantionare, sau cu siguranță ați putea să vă mapați propria dvs.