DJ NUNTA IASI PROFESIONIST AUTORIZAT PENTRU EVENIMENTE SI NUNTI SONORIZARI NUNTI SI BOTEZURI

Sonorizari nunti Iasi cu Dj

Sonorizari nunti Iasi cu Dj nunta si lumini-11

DJ NUNTA IASI: Asiguram servicii de sonorizari nunti Iasi, (cumatrii, onomastici, conferinte, simpozioane, baluri, prezentari, concerte si alte evenimente ) cu dj nunta Iasi si aparatura profesionala. Puterea instalata de aprox 3000 wati nominali asigura o sonorizare nunta cu o  capacitate maxima a salii de 500mp si o ocupare de max 400 persoane. La cerere se poate suplimenta echipamentul pentru sonorizari nunti foate mari sau evenimente in aer liber .

Preturile pt aceste servicii sunt negociabile in functie de amploarea evenimentului si perioada de desfasurare. Se asigura dj nunta Iasi cu experienta, lumini, lasere,  fum, consola dj  etc.
Oferim pentru ambianta nuntii sau evenimentului dvs instalatii de lumini, lumini ambientale, schela cu lumini, moving-head, lasere si aparate de fum controlate prin dmx. Toata aparatura pentru efectele de lumini este cu tehnologie LED de ultima generatie, are un consum redus de energie si livreaza culori vii.

Consideram ca o sonorizare de nunta perfecta trebuie realizata de un dj profesionist care sa asigure o atmosfera placuta la nunta, cumatria sau evenimentul dumneavoastra. Sonorizarea nuntii sau oricarui eveniment nu inseamna numai muzica ci si culoare, de aceea asiguram lumini, lasere si fum pentru un show perfect. Echipamentul necesar sonorizarii nuntii este la inaltimea oricarei exigente asigurand un sunet de calitate si o ambianta placuta. Asiguram sonorizari de nunti in Iasi dar ne deplasam si in tara, in principal in orasele din regiunea Moldovei: Vaslui, Bacau, Pascani, Suceava, Botosani, Husi, Roman, Neamt, Barlad, etc.

Detinem o librarie vasta de melodii din toate genurile si pe toate gusturile pe care dj-ul va sti sa le adapteze preferintelor invitatilor. Experienta noastra in peste 600 de evenimente sonorizate isi va spune cuvantul. De asemeni asiguram in completare, la cerere, prezenta unui solist.

CITESTE AICI ARTICOLE CU SONORIZARILE NOASTRE

Videoclipuri prezentare sonorizari nunti


Un documentar despre sonorizarile noastre de aproximativ 30 minute realizat in 2016:Instalatia de lumini Luxmaeriaj

Instalatia de sonorizareAccesati pe imaginile din stanga respectiv dreapta pentru

a vedea informatii despre aparatura noastra de lumini si

sonorizare.