SISTEMUL 3D
Aceasta tehnologie a aparut pentru prima oara in China  cam acum un secol apoi, cu ajutorul tehnologiilor moderne, aceasta a evoluat. Se poate spune ca la ora actuala, prin diverse tehnologii, sa se realizeze imagini incredibil de reale cu un efect deosebit de adancime.
TIPURI DE IMAGINE 3D
-PRIN SISTEMUL LENTICULAR SE POT CREEA SI FOTOGRAFII SAU TABLOURI CU MISCARE SAU CU EFECT DE ZOOM
-PANA IN ACEST MOMENT SUNT PUTINE FIRME IN LUME IAR IN ROMANIA DELOC, CARE SA IMPLEMENTEZE ACESTE ELEMENTE LA SCARA MICA (PERSONALIZATA) DEOARECE COSTURILE DE MANUFACTURA SUNT RIDICATE IAR PROCEDEUL TEHNOLOGIC DESTUL DE COMPLICAT. IN ACEST MOMENT SE REALIZAEAZA UZUAL DOAR LA TIRAJE LA SCARA LARGA.
-PRIN PROIECTUL NOSTRU AMBITIOS INCERCAM SA IMPLEMENTAM ACESTE SISTEME IN MOD PERSONALIZAT DE LA CAZ LA CAZ CEEA CE DESCHIDE O NOUA ERA IN REALIZAREA FOTOGRAFIILOR , ALBUMELOR FOTO , PREZENTARILOR REALIZAE PENTRU CLIENTII NOSTRI.
Fotografia lenticulara 3d   Sistemele video foto, in prezent, sunt din ce in ce mai axate pe tridimensionalitate. Fotografia 3D se bazeaza pe capacitatea creierului de a interpreta formele, dimensiunile, pozitia in spatiu a subiectului, folosind 2 expuneri usor decalate. Pentru aceasta, ochii nostri sunt departati usor unul de celalalt, pe o distanta de aproximativ 6cm. Astfel, lumea din apropierea noastra pare a fi tridimensionala, si putem aprecia distanta dintre noi si obiectele din jurul nostru destul de usor.
  O imagine de tip anaglif 3d se creeaza din 2 imagini stereo spre deosebire de imaginea lenticulara 3d care poate fi realizata si din 30 fotografii separate pt un singur subiect. Metoda anaglyph este un sistem de codaj a celor doua imagini stereo care poate fi realizat pe mai multe perechi de canale de culoare: rosu/cian, magenta/verde, ambre/albastru. De obicei aceste procedee nu respecta intocmai culorile reale, accentul punandu-se in mod special pe crearea efectului 3d decat de respectarea cu rigurozitate a imaginii reale. Un moment pretios din viata dumneavoastra poate fi imortalizat in prezent la un nivel inalt de exprimare artistica folosind sistemele de fotografie si filmare 3d.
   Daca spre exemplu in formatul normal o multitudine de detalii deranjeaza in fotografia artistica , in sistemul 3d aceste detalii nu mai sunt deranjante ci dimpotriva sporesc impactul fotografiei. O fotografie care in mod normal nu ar exprima mai nimic, in format 3d capata noi forme de exprimare artistica.
 TEHNICI FOLOSITE IN FILMARE 3D SI FOTOGRAFIE 3D
 
  Pentru a realiza fotografie 3d, fotografie lenticulara, filmare 3d, folosim camere speciale foto 3d tip Loreo, camere video cu obiective 3d Sony. Materialele pentru fotografie lenticulara sunt importate special din Hong Kong si constau in  in folii speciale lenticulare laminate cu adezivi speciali care au rezistenta la decolorare, la expunerea la razele solare si sunt garantate 60 de ani.
Colaboram indeaproape cu una din cele mai importante fabrici din lume situata in Hong Kong pentru realizarea materialelor 3d.

Galerii foto 3d

PENTRU VIZUALIZAREA IMAGINILOR DIN ACEASTA PAGINA VA RUGAM FOLOSITI OCHELARI 3D ANAGLIF RED/BLUE PE CARE II PUTETI ACHIZITIONA SI DE LA NOI TRIMITAND O CERERE PE MAIL.

Fotograf nunta Iasi – fotografii 3d

28 septembrie 2011

Sedinta foto 3d Miclauseni 2012

18 februarie 2018

Diverse fotografii 3d la nunti

18 februarie 2018