MARTURII FOTO (fotomarturii)

Fotomarturii nunti sau marturii foto nunta si botez

  In ultimii ani se obisnuieste ca mirii sa ofere invitatilor mici cadouri sau atentii cunoscute sub denumirea de: marturii foto. Acestea au scopul de a oferi invitatilor ceva care sa le aminteasca de participarea lor la eveniment.
Nunta romaneasca, pe langa faptul ca reprezinta o traditie straveche, a devenit un fenomen social de o deosebita importanta a carei organizare implica o atentie deosebita pentru detalii si bun gust.
 Marturiile foto sunt sub diverse forme, culori etc. si pot fi diverse dulciuri, obiecte din cristal sau sticla, lumanari, sticlute in miniatura cu bauturi si multe altele. In alegerea marturiilor trebuie sa tineti intodeauna cont de aranjamentul mesei, tematica nuntii si in general de mesajul pe care vreti sa-l transmiteti  invitatilor prezenti la eveniment. Aceste cadouri vor fi asteptate cu interes de invitati, ele reprezentand un gest de consideratie si multumire al mirilor pentru ei.
Daca doriti sa oferiti ceva interesant pe post de marturie optati pentru  ceva inedit: marturia foto. Aceste marturii sunt realizate instant in seara nuntii si pot reprezenta o imagine preluata cu fiecare dintre invitati la primirea lor sau poate fi o fotografie cu mirii din timpul sedintei foto. Acest cadou poate fi completat de o rama foto, el reprezentad in acelasi timp o amintire certa peste ani a participarii respectivilor invitati la eveniment.
Echipa Luxmariaj ofera viitorilor miri acest tip de servicii, dispunand de aparatura necesara prelucrarii si procesarii fotografiilor foto pana la plecarea invitatilor de la nunta. Mai mult putem insera in imagine un mesaj sau numele mirilor. Astfel fiecare din invitati va avea posibilitatea  de a detine o amintire graitoare peste ani a participarii la evenimentul dumneavoastra.
Dorind sa venim in intampinarea clientilor nostri cu o nota de eleganta pentru marturiile de nunta am avut ideea de a le oferi intr-o coperta personalizata pe care o puteti alege dumneavoastra din galeria de mai jos in functie de culorile pe care le-ati ales pentru decorarea salii unde se va desfasura evenimentul. De asemenea marturia foto poate fi incadrata la cerere si in rame foto.


Model marturie foto A
Coperti marturii nunti001

Model marturie foto B
Coperti marturii nunti003

Model marturie foto C
Coperti marturii nunti004

Model marturie foto D
Coperti marturii nunti005

Model marturie foto E
Coperti marturii nunti002

Model marturie foto F
Coperti marturii nunti006

Model marturie foto G
Coperti marturii nunti 007

Model marturie foto H
Coperti marturii nunti 008