Cameraman nunta Iasi – Filmari nunti Iasi – Filmare botez – Cameraman profesionist

  Filmari nunti Iasi - Cameraman nunta IasiVa oferim filmari profesionale in format sd, hd si 3d pentru nunti, botezuri, baluri, banchete sau orice evenimente in iasi, in tara si in strainatate cu cameraman nunta Iasi profesionist cu experienta. Filmarile pentru nunti sunt livrate pe suport dvd personalizat. Intreaga filmare realizata de cameraman este editata in intregime, se construieste un meniu cu mai multe capitole si se realizeaza si un videoclip reprezentativ pentru respectivul eveniment.  Echipa de cameramani Luxmariaj Iasi va sta la dispozitie pe intreg parcursul nuntii sau evenimentului in asa fel incat nici un moment important din timpul desfasurarii sa nu fie pierdut. Intreaga aparatura folosita este profesionala, conform cerintelor actuale. Folosim steadycam, lampi, trepiezi, monopiezi, microfoane externe, etc. Intr-un cuvant tot ce trebuie pentru o imagine de calitate. Ne deplasam in Iasi, Vaslui, Pascani, Barlad, Suceava, Neamt, Bucuresti, Constanta si in toata tara si in strainatate in Europa.

Fiecare eveniment beneficiaza de editare video dvd sau bluray cu meniu si coperti personalizate, videoclip si eventual la cerere: rezumatul nuntii sau cumatriei. etc.

ARTICOLE CU VIDEOCLIPURI REALIZATE DE Luxmariaj :
Pentru a viziona colectia de articole cu videoclipuri, filmari si slideshow-uri realizate de noi va rugam sa dati click pe link-ul de mai sus. Puteti viziona in format HD selectand rezolutia player-ului.

Ce inseamna HD ? Totul despre HD…
HDV (High Definition Video) reprezinta un standard video cu rezolutie mai mare decat SD Video.O rezolutie mai mare inseamna un numar mai mare de puncte din care este alcatuita imaginea…

Galerie video

GALERIA GENERALA  VIDEO CU FILMARI , PREZENTARI SI SLIDESHOW-URI LUXMARIAJ

Videoclip nunta Alice si Marius 2017

Videoclipuri filmate in: Vaslui, Bacau, Botosani, Husi, Suceava, Iasi, Neamt, Botosani, etc. Filmari realizate cu cameraman nunta Luxmariaj Iasi.

Videoclip nunta Claudia si Ciprian august 2014 – filmari Bucium Iasi

Videoclip nunta Iasi Maria si Razvan – 2015

Cameraman nunta Iasi profesionist – Nunta Morela si Ionut – 2013

Videoclip nunta Alina Georgiana si Ionut – Filmari nunti Luxmariaj 2012

Videoclip nunta Iasi – Razvan si Liliana 2013