Filmari nunti Iasi – Filmare botez – Cameraman profesionist

  Filmari nunti Iasi - Cameraman nunta IasiFilmari nunti Iasi in format hd, 4k si 3d pentru nunti, botezuri, onomastici, banchete sau orice evenimente. Ne deplasam in tara si in strainatate cu cameraman nunta Iasi profesionist cu experienta.

Filmarile pentru nunti sunt livrate pe suport dvd personalizat sau pe stick in carcasa. Intreaga filmare realizata de cameraman este editata in intregime. Se construieste un meniu cu mai multe capitole si se realizeaza si un videoclip reprezentativ pentru respectivul eveniment.

Echipa de cameramani Luxmariaj Iasi va sta la dispozitie pe intreg parcursul nuntii sau evenimentului in asa fel incat nici un moment important din timpul desfasurarii sa nu fie pierdut. Intreaga aparatura folosita este profesionala, conform cerintelor actuale. Folosim steadycam, macara, lampi, trepiezi, monopiezi, microfoane externe, etc.

Filmarile sunt realizate cu DSLR-uri Sony in format full HD si 4K cu posibilitate de autofocus si zoom. Intr-un cuvant tot ce trebuie pentru o imagine de calitate. Ne deplasam in Iasi, Vaslui, Pascani, Barlad, Suceava, Neamt, Bucuresti, Bacau, Botosani dar si in toata tara sau chiar in strainatate in Europa.

Fiecare eveniment beneficiaza de editare video dvd sau pe stick cu meniu si coperti personalizate, videoclip si eventual la cerere: rezumatul nuntii sau cumatriei.

ARTICOLE CU VIDEOCLIPURI REALIZATE DE Luxmariaj :
Pentru a viziona arhiva de articole cu videoclipuri, filmari si slideshow-uri realizate de noi va rugam sa dati click pe link-ul de mai sus. Puteti viziona in format HD selectand rezolutia player-ului.

Galerie video

GALERIA GENERALA  VIDEO CU FILMARI , PREZENTARI SI SLIDESHOW-URI LUXMARIAJ

Wedding Highlights Andreea si Marian 2021

Videoclip nunta Alice si Marius 2017

Videoclipuri filmate in: Vaslui, Bacau, Botosani, Husi, Suceava, Iasi, Neamt, Botosani, etc. Filmari realizate cu cameraman nunta Luxmariaj Iasi.

Videoclip nunta Cristina si Iulian august 2018 – filmari Ciric Iasi

Videoclip nunta Iasi Maria si Razvan – 2015

Videoclip nunta Amy si Valentin – 2018 Iasi

Videoclip nunta Irina si Ovidiu – Filmari nunti Luxmariaj 2018