Fotografii nunti

Fotografii nunti

A fi fotograf de nunta inseamna a surprinde emotii, bucurii si lacrimi. Ca fotografi de nunta ne place sa surprindem si fata nevazuta a evenimentului, emotia pregatirilor, bucuria simtita de miri in timpul cununiei religioase, petrecerea.


Fotografii botez

Fotografii botez

Fotografiem botezul dar si o sedinta foto cu bebelusul nou nascut. Aceste momente unice si emotionante se transforma fara indoiala in amintiri pretioase. Oferta noastra nu se refera doar la fotografierea botezului in sine ci si la o sedinta foto cu bebelusul, intr-o zi ulterioara.


Fotografii nunti 3d

Fotografii nunti 3d

Fotografia 3D este o provocare pentru noi. Avem tehnologia si experienta necesare pentru a transpune amintirile intr-o imagine dincolo de orice asteptare. Veti primi toate pozele 3D prelucrate pe dvd-uri personalizate impreuna cu 2 perechi de ochelari 3d.


Echipamentul nostru foto

Echipamentul nostru foto

Pentru ca vrem sa stiti exact cu ce aparatura vom imortaliza evenimentul dumneavoastra am creat o pagina in care veti gasi informatii complete despre obiectivele, aparatele si accesoriile pe care le folosim.

Oferim servicii fotografice profesionale pentru nunta, botez, majorat, fotografie comerciala de produs, portret in studio, fashion, editare foto, etc.

Cu un portofoliu vast si o experienta acumulata de-a lungul anilor suntem in masura sa va oferim siguranta ca evenimentul dumneavoastra este pe maini bune si toate momentele importante vor fi surprinse cu maiestrie in imagini de care ve-ti fi mandri.

Portofoliu nunti

Nunta Andrada si Mihai

29 iulie 2017

Nunta Claudia si Cripian

31 august 2014

Nunta Roxana si Paul 2017

20 august 2017

Nunta Alina si Tudor 2017

21 octombrie 2017

Nunta Cerasela si Adrian

15 februarie 2015

Nunta Morela si Ionut

1 iunie 2013

Nunta Roxana si Marian

23 august 2014

Nunta Roxana si Andrei

24 august 2013

Nunta Paula si Andrei

21 septembrie 2013