Zece sfaturi utile inaintea nuntii

mai 8, 2013 Blog 2 comentarii

Am conceput acest articol datorita catorva evenimente pe care le-am patit in timpul nuntii de-a lungul anilor.  Unele din sfaturi se refera la aspecte de care e bine sa tii cont pentru a arata bine la sedinta foto indiferent de fotograful  de nunta pe care il vei alege iar altele sunt sfaturi ce se refera strict la conditia fizica pe care trebuie sa o ai in timpul nuntii pentru a preintampina evenimente nedorite. Am intalnit miri cat si mirese care au lesinat la gatitul mirilor acasa sau la cununia religioasa la biserica cat si la sedinta foto. A devenit o obisnuinta deja sa am la mine o fiola de calciu pentru urgente de acest fel. Unii miri, pe care i-am fotografiat, pot confirma acest lucru dar e bine ca aceste evenimente sa fie preintampinate. Trebuie sa avem in vedere ca majoritatea nuntilor se desfasoara in lunile iulie, august si septembrie cand caldura soarelui si radiatiile nu mai sunt ca altadata. Acum pur si simplu avem dea face tot timpul cu recorduri pozitive ale caldurii in aceste luni si acest lucru este unul din principalii factori care pot duce la evenimente neplacute.

Iata mai jos cele zece sfaturi de care e bine sa tinem cont inaintea nuntii:

1. Renunta la bauturile alcoolice inaintea nuntii. Alcoolul pe timp calduros va obosi organismul si te va face sa arati rau in fotografii.

2. Bea multa apa. Contrar credintei populare, apa nu te va umfla ci dimpotriva ea va curata sistemul dumneavoastra, va face pielea sa arate mai bine si va hidrata organismul.

3. Dormi! Saturati-va de somn si asigurati-va ca sunteti odihnit pentru a fi in forma pentru dansul de la nunta care se va prelungi cu siguranta mult dupa ora 12.

4. Uita de expunerile la soare! Prea mult soare te va face sa arati rosu la fata si chiar patat. Daca totusi nu vreti sa renuntati la acest lucru aveti grija sa nu purtati palarie pentru ca astfel fata va ramane alba si restul corpului va fi bronzat. Atentie si la persoanele care poarta ochelari pentru ca zona din spatele ochelarilor poate ramane deasemenea  nebronzata in contradictie cu fata.

5. Nu experimenta tunsori, coafuri sau make-up in ziua nuntii. Asigurati-va ca tunsoarea sau coafura a fost experimentata in avans pentru a avea timp sa recuperati orice catastrofa majora.

6. Reduceti consumul de sare! Sarea te va umfla. Consuma cat mai multe salate si legume.

7. Ai grija sa ai la tine o fiola de calciu sau vitamine. Personal recomand Magne B6 care te va tine in forma si in noaptea nuntii. Din experienta va spun ca e mai bun decat 10 cafele si nu vei lesina din cauza caldurii din timpul zilei.

8. Redu consumul de zahar cu o saptamana inaintea nuntii, te va face sa te simti mult mai bine.

9. Nu fa noapte alba inaintea zilei nuntii. Desi este tentat sa stai la o sueta cu prietenii si sa discutati ultimele detalii referitoare la eveniment, oboseala ulterioara nu va va ajuta deloc. Bineinteles evitati acea noapte alba chiar daca e vorba de treburi importante. Incercati sa le rezolvati din timp.

10. Ultimul si poate unul din cele mai importante sfaturi este sa mancati bine in dimineata dinaintea nuntii. Majoritatea lesinurilor au la baza stresul, oboseala, caldura dar si faptul ca mirii uita sa mai manance pana seara la petrecere.

ESTE POSIBIL SA TE INTERESE SI URMATOARELE ARTICOLE CU INFORMATII UTILE:

Oaspetii pot ruina pozele de nunta

Suntem nervosi in fata camerei foto

Ghid de nunta – recomandari si informatii utile