IN CONTINUARE VA SUGERAM CATEVA IDEI DE CARE SA TINETI SEAMA ATUNCI CAND ALEGETI ECHIPA CARE SA VA REPREZINTE INMAGINEA DUMNEAVOASTRA

Asiguraţi-vă că veţi avea fotografii si filmari de calitate din care să nu lipsească nici un moment cu adevărat important.

Alocaţi timp suficient pentru fotografii si pentru sedinta video. Nu va amagiti considerand ca, o jumatate de ora va fi suficienta . Ascultati sfaturile celui pe care il platiti pentru a fi sigur ca totul va iesi bine.

Consultati bine contractul incheiat cu firma. Nu ezitati a adresa eventualele intrebari in cazul neintelegerilor citite in contract, astfel se vor evita neplaceri de ambele parti.

Majoritatea firmelor impun un timp bine stabilit cu referire la prezenta lor pe parcursul evenimentului. Multumirea clientului este cea mai mare prioritate a noastra, asadar noi vom fi alaturi de dumneavoastra pe toata durata evenimentului, fara restrictii de timp sau prezenta.

Intrebati firma contractata despre aparatura pe care o foloseste , desi nu aceasta e cea mai importanta, totusi un aparat foto de tip home sau o camera video de vacanta nu va reusi niciodata sa creeze o calitate artistica profesionala.

Amintirile nuntii sunt acele comori ramase pentru a retrai acele momente unice fiind printre cele mai importante din viata unui om. De aceea va sfatuim sa nu gasiti lipsit de importanta alegerea fotografului sau a cameramanului deoarece acele clipe imortalizate de catre ei vor tine de amintirea si satisfactia dumneavoastra care o veti avea ulterior privindu-le.

CITESTE SI ARTICOLUL URMATOR:

ARATA MA BINE N FOTOGRAFIILE S FILMARLE DE LA NUNTA TA

IMPORTANT: Oferim gratuit servicii de consiliere pentru organizari nunti, cumatrii sau orice eveniment pe raza judetului Iasi. Intermediem contracte cu artisti la nunti, solisti de muzica, decoratiuni sali de nunta, restaurante.