Oferta pret nunta Iasi – Preturi servicii nunti

Oferta Sonorizari Nunti Iasi

OFERTA SONORIZARI NUNTI 2017

Alaturi de solista Andreea Romila si DJ-ii nostri Mihai si Iulian, beneficiati anul acesta de fum greu pentru dansul mirilor cu gheatza carbonica GRATUIT pentru pachetele de SONORIZARI NUNTI.

REGULAMENT:

- pot participa toate persoanele care contracteaza un pachet de sonorizare PLATINUM dupa data de 15 aprilie 2017

- datele disponibile pentru oferta sunt: toate datele din extra-sezon (lunile mai, octombrie, noiembrie, decembrie) 2017 plus toate evenimentele contractate in zilele de vineri si duminica din 2017. Mai pot beneficia de oferta si urmatoarele date: 10 iunie, 23 iunie, 8 iulie, 15iulie, 22iulie.

Oferta este valabila in limita disponibilitatii datelor!

Pentru orice alte detalii va asteptam la tel.0742 560 907

Oferta sonorizari 2017

IMPORTANT: FIRMA NOASTRA NU PRACTICA COSTURI SUPLIMENTARE SAU ASCUNSE A SERVICIILOR OFERITE IN AFARA CELOR STABILITE PRIN CONTRACT SI NU SOLICITA PLATI PENTRU COPII DE SIGURANTA. NU CODAM SAU RESTRICTIONAM COPIEREA SI MULTIPLICAREA ULTERIOARA DE CATRE CLIENT A MATERIALELOR OFERITE. NU PUBLICAM SAU NU DISPUNEM DE DREPTURILE DE AUTOR A MATERIALELOR FARA ACORDUL SCRIS AL CLIENTILOR. NU CENZURAM FARA ACORDUL CLIENTULUI MATERIALELE INREGISTRATE. CONTRA UNEI SUME SPECIFICATE IN CONTRACT CLIENTUL POATE DETINE TOTAL DREPTURILE DE AUTOR ASUPRA MATERIALELOR.