lumini ambientale inainte dupa

Pretul pentru contractarea de lumini ambientale se calculeaza dupa cum urmeaza:

-30 ron pentru fiecare dispozitiv luminos led arhitectural (include: deplasare la locatie in Iasi, instalare si accesorii)

lumini ambientale inainte dupa 2

Nouazeci la suta din informatie ne parvine prin ochi, avand ca vehicul lumina. Asadar, majoritatea covarsitoare a trairilor, starilor, sentimentelor si reactiilor noastre sunt dependente de lumina.
Fara lumina nu ar exista nimic. Nimic nu ar conta in existenta noastră daca nu ar fi revelat prin lumina. Cand dorim sa ne evidentiem si sa impunem, ne punem in lumina; iar în umbra, care este o lumina prelucrata de fapt, ne gasim intimitatea.
Noi stim cum si dispunem de tehnologia de ultima generatie pentru a lumina evenimentele vietii dumneavoastra, sub cascada alba a reflectoarelor sau in penumbra romantica discret irizata în culoarea adecvata, incalzind sau racorind atmosfera, largind sau ingustand spatiile; dand vibratie tandra sau conturand solemnitatea momentului, brazdand cerul in noapte sau creand efecte fantastice in aburi sau pe ecrane si falduri textile; valorizand ornamentica arhitecturala, facand podeaua sa se unduie si tavanul sa se inalte.