Aici gasiti toate informatiile (fotografii, filmari si review-uri) despre instalatia de sonorizare folosita de echipa Luxmariaj Iasi pentru a va face o idee despre aparatura pe care o detinem si modul ei de folosire. Va asigurati astfel ca nu vor exista surprize la nunta, cumatria sau evenimentul dumneavoastra in ceea ce priveste calitatea sunetului.

Noi folosim sistemul PA pentru sonorizari care consta in impartirea frecventelor de basi, respectiv medii si inalte pe boxe specializate. Astfel vom putea asigura un sunet de calitate chiar si la un volum maxim de putere. Acest procedeu este folosit si in sonorizarile concertelor pe stadioane sau sali mari.

Un alt factor important pentru a oferi un sunet de calitate este digitalizarea lui. Astfel folosim redarea sunetului din computer in forma digitala iar apoi acesta este prelucrat in semnal audio de calitate cu ajutorul unui sistem avansat numit DSP ce se afla in consola DJ-ului pe care o folosim si pe care o gasiti descrisa in review-urile de mai jos. De asemeni folosim mixere digitale usb cu procesor de efecte profesional pentru sonorizarile in care este prezent un solist vocal de muzica usoara sau populara.

Selectati pe fiecare imagine pentru a vedea review-ul fiecarei componente