Instalatia fotosita de echipa Luxmariaj Iasi la sonorizarea cu dj pentru nunti, cumatrii, onomastici sau alte evenimente.

Aici gasiti toate informatiile necesare (fotografii, filmari si review-uri) despre aparatura pe care o detinem dar puteti sa va faceti si o idee despre felul in care poate arata un eveniment sonorizat de dj sau cu formatie dar la care se adauga o instalatie profesionala de lumini.

Acestea se impart in doua categorii:

1. Lumini ambientale care asigura practic decorarea salii unde va avea loc petrecerea si care va da o nota aparte atmosferei ce se doreste la acea nunta sau eveniment.

2. Lumini pentru ringul de dans ce se folosesc pentru a anima dansatorii.

Pe langa aceste lucruri trebuie sa stiti ca unele lumini pot deranja prin amplasarea sau tipul lor atat invitatii  cat si fotograful sau cameramanul. De exemplu un laser amplasat gresit va crea dungi nedorite pe fetele invitatilor in timpul dansului sau anumite lumini puternice pot deranja vizual invitatii ce stau la masa. De aceea trebuie sa va asigurati ca echipa pe care o contractati are experienta necesara in amplasarea luminilor cat si in alegerea lor pentru a oferi o experienta deosebit de placuta tuturor invitatilor. Echipa Luxmariaj are o experienta de peste 10 ani in peste 600 de evenimente la care am participat ceea ce ne recomanda pentru crearea unui ambient perfect. Va putem ajuta cu sfaturi, idei si sugestii pentru iluminarea ambientala a oricarui restaurant sau sala din Iasi cat si ajustarea unui pachet de lumini pentru ringul de dans ce va servi maxim intereselor dumneavoastra si a invitatilor. Dispunem de o instalatie de lumini moderna, actualizata continuu cu echipamente noi, de ultima generatie. Toate aparatele( movig-head, lasere, robohead, bare led, wash, etc.) sunt echipate cu sursa de lumina bazata pe tehnologia LED care va ofera culori vii si care nu va solicita instalatia electrica a restaurantului unde se desfasoara evenimentul.

Detalii despre fiecare aparat de iluminat folosit de Luxmariaj. Pentru a accesa informatii despre fiecare aparat in parte dati click pe denumirea sa.


Robohead Stairville
Stairville RoboHead
Laser Laserworld ES 600-BLaser Laserworld ES 600-B
American Dj Revoscan Led (2 buc)revoscan led lumini luxmariaj sonorizari nunti cu dj
Stairville LED Bar 252 DMX RGB (12 bucati)Stairville LED Bar 252 DMX RGB

American Dj Aggressor triledSonorizari nunti cu dj nunta Iasi Luxmariaj - American dj Agressor
American Dj Dual Gem Led (2 buc)American Dj Dual Gem Led
Schela 3m inaltime 4m latime
Adam Hall SLSTRS 400
Aparate de fum putere mare American Dj

Masina de fum pentru nunti
Masina baloane de sapun

[nggallery id=18]