Fotograf nunta Iasi

Luxmariaj reprezinta o echipa de fotografi, cameramani si dj cu activitate de peste zece ani in domeniu, ce asigura servicii de calitate pentru nunti, botezuri sau evenimente de alta natura. Cu noi aveti garantia seriozitatii si profesionalismului personalului ce va fi prezent la evenimentele de neuitat din viata dumneavoastra. Dispunem de aparatura moderna si avem experienta acumulata in peste 600 de evenimente la care am participat. Am fost prezenti cu succes la nunti sau alte evenimente in Iasi, Pascani, Vaslui, Suceava, Neamt, Bacau, Bucuresti, Botosani, Husi, Dorohoi, Tg. Frumos, Focsani, etc. dar ne-am deplasat si in afara tarii in Franta, Italia, Anglia, etc. Oferim in fiecare an oferte promotionale, reduceri pentru evenimente mici si multe alte oportunitati. Punem accent pe buna informare a clientului astfel ca in paginile acestui site veti gasi o multitudine de informatii si articole care va vor indruma in procesul organizarii evenimentului dumneavoastra. ( Fotograf nunta Iasi profesionist Vasiliu Leonard)


Fotografii nunti(rotund)

Fotografii nunti

Ziua nuntii este plina de momente ascunse de dragoste. Aceste momente speciale, de multe ori trec neobservate. Fiecare moment poate disparea intr-o clipire, insa surprinderea sa intr-o fotografie te poate face sa te bucuri de el pentru totdeauna. Modul in care realizam sedintele foto nu pot fi gasite in alta parte si ne dam silinta sa asiguram adevarate capodopere pentru fiecare client.


Filmari nunti(rotund)

Filmari nunti

Daca nunta este un eveniment important pentru dvs. atunci prezenta unui cameraman cu experienta este obligatorie. De ce? Pentru ca desfasurarea nuntii va ramane imortalizata si veti putea retrai, ori de cate ori veti revedea inregistrarea, cele mai importante momente din ziua casatoriei. Aceste amintiri le vom imbogati cu tenta artistica ce o vom oferi filmarii.


Lumini ambientale

Lumini ambientale

Luminile ambientale arhitecturale sunt solutii foarte bune pentru transformarea unor spatii partial banale, in acel ceva care va da viata decorului intr-un mod ce va reusi sa trezeasca emotii pozitive. Orice decor de nunta arata fantastic in lumina potrivita. Asa ca tine cont de iluminarea salii de receptie atunci cand iti planifici bugetul nuntii.


Sonorizari nunti(rotund)

Sonorizari evenimente

Cel mai important lucru de care ai nevoie este distractia, pentru ca totul sa iasa perfect. Orice eveniment reusit: nunta, botez sau petrecere, depinde in mare masura de ambianta muzicala oferita de un dj experimentat, de calitatea sunetului si de jocul de lumini. La noi gasesti tot ce ai nevoie pentru ca evenimentul organizat de tine sa iasa perfect.

ALTE SERVICII OFERITE DE LUXMARIAJ

Fotograf nunta Iasi Fotografiere profesionala nunti
Fotografii pentru produs, portofolii personale, cumatrii, onomastici.
Sedinte foto si video publicitare sau de produs.
Fotografie 3d (anaglif sau lenticulara). Fotografii hdr si panoramice.
Filmari nunti, cumatrii, evenimente diverse in format SD, 3D si HD.
Sonorizari nunti, botezuri, onomastici, banchete, baluri, majorate, conferinte sau alte evenimente cu Dj nunta Iasi.
Jocuri de lumini, lasere, moving head-uri, masini de fum si masina de baloane.
Proiectii hd pe ecran mare sau prezentari pe plasma tv.
Marturii foto sau fotomarturii la petrecere in timp real.
Albume tip fotocarte si tablouri poze normale sau 3d lenticulare.
Conversii digitale video sau audio de pe orice suport.
Intermediere artisti si formatii pentru orice eveniment sau petrecere.
Consultanta gratuita pentru organizarea oricarui eveniment sau nunta din Iasi sau din tara.