Oaspetii pot ruina pozele de nunta

Suna destul de ciudat dar este foarte adevarat. La nunti vom intalni persoane care pot distrage atentia fotografului de la subiect, care in mod constant vor sta in fundalul fotografiilor doar ca sa poata obtine astfel fotografiile lor. Acest lucru tinde sa ia amploare in momentul de fata datorita dezvoltarii pietei de consum pe segmentul electonicelor prosummer ce a dus la ieftinirea aparatelor de fotografiat. Practic mai oricine isi poate permite acum achizitionarea unui aparat foto digital decent.
Fotografii nunta Iasi   De obicei nu este o problema atunci cand oaspetii isi fac propriile lor fotografii la evenimentul dumneavoastra dar atunci cand se ajunge la faptul ca ai angajat un fotograf profesionist si acestia ii vor perturba munca, devine clar un conflict. Ceea ce este mai rau e ca oaspetii vor fi intotdeauna curiosi sa puna intrebari despre cum sa-si foloseasca aparatele lor sau despre alte detalii tehnice atunci cand fotograful incearca sa-si faca treaba pentru care este angajat. Chiar si un invitat cu o camera foto high-end, in cele din urma va esua in obtinearea aceluiasi rezultat cu un fotograf de nunta profesionist. Chiar stiind cum sa faca setarile corecte ale camerei si chiar cu o camera de 2000 de euro, acestia vor reusi capturarea doar a unor poze realizate bine din punct de vedere tehnic dar in nici un caz instantanee memorabile pe care doar experienta indelungata a unui fotograf profesionist le poate oferi.
Bineinteles, oaspetii vor posta pozele de la nunta pe Facebook si unii din prietenii dumneavoastra ar putea crede ca fotograful pe care l-ai angajat nu a fost unul bun, cu experienta si vor interpreta, judecand dupa imagini, ca nunta nu a fost tocmai una reusita. O luna mai tarziu, cand veti primi fotografiile de la fotograful angajat de dumneavoastra, deja majoritatea prietenilor, vazand acele fotografii mediocre,  isi vor fi pierdut interesul pentru nunta  pe care ati avut-o si astfel prejudiciul a fost facut.
  Fotograful angajat se poate confrunta in timpul nuntii cu nenumarate telefoane mobile si iPad-uri, persoane care i se vor ingramadi in fata in dorinta de a obtine un loc mai bun pentru ei insisi. Ganditi-va o secunda la asta: vei vrea sa vezi in imagini o gramada de telefoane mobile si toti prietenii tai in fundalul imaginilor sau doar pe voi impreuna cu prietenii vostri in cele mai frumoase momente?

Toate acestea fiind spuse cam ce se mai poate face? Nu exista un raspuns simplu. Pentru inceput as spune acelor amici pasionati in mod deosebit de aparatul foto sa fie atenti cu fotograful angajat. In alta ordine de idei trebuie sa fiti atenti in timpul nuntii si sa interveniti atunci cand vedeti ca acei oaspeti ar putea obstructiona munca fotografului. Uneori acesta va incerca sa lucreze alaturi de ei dar in mod sigur calitatea fotografiilor va avea de suferit.