Fotografii nunta Iasi cu Oana si Ciprian la Miclauseni

Fotografii nunta Iasi cu Oana si Ciprian de fotograf nunta Iasi Vasiliu Leonard 2013-8
octombrie 4, 2013 Fotografii nunti 5 comentarii

Fotografii nunta Iasi cu Oana si Ciprian realizate de fotograf nunta Iasi Vasiliu Leonard la Miclauseni intr-o sesiune foto de dupa nunta.

 

Comentarii

 1. Oana Manoli

  5 octombrie 2013

  Deosebite fotografiile.Multumim

  • Fotograf nunta Iasi

   10 octombrie 2013

   Multumim frumos de apreciere! Casa de piatra!

 2. Suzana

  13 noiembrie 2013

  Frumos, de curiozitate pentru ca am observat ca fotografiile sunt noi si doresc si eu sa am niste fotografii realizate acolo, care sunt conditiile pentru a fotografia la castelul Miclauseni? Trebuie obtinuta aprobare de locatie de la Mitropolia din Iasi?

  • Fotograf nunta Iasi

   13 noiembrie 2013

   Buna ziua,
   Nu trebuie nici o aprobare de nicaieri, doar o taxa intre 30 si 50 ron platita la caserie la ei. Cu toate aceastea e surprinzator faptul ca nu o sa va lase sa faceti fotografii si in interior chiar daca va ia banii deoarece este in renovare probabil pana in apropiere de sfarsitul lumii. Asa e la noi la romani… Totusi imprejurimile sunt destul de pitoresti dupa cum bine ati observat.
   Toate cele bune!

  • Manuel

   18 august 2014

   Mihaela si Tiby Varasciuc – Felicitari!Ati fost foarte frumosi si va dorim sa ramaneti la fel de frumosi,nedespartiti mereu, sa va iubiti la fel de mult ca in aceasta zi si caminul vostru sa fie umplut de binecuvantarea Cerului!Drum bun pe drumul vietii!Mihaela si Tiby.