Fotograf nunta Roman – fotografii nunti Roman Morela si Ionut

iunie 10, 2013 Fotografii nunti Un comentariu

  Fotograf nunta Roman – fotografii nunti Roman Morela si Ionut

Fotograf nunta Roman - fotografii nunti Roman Morela si Ionut

  Micile gesturi ne caracterizeaza, ne descriu si ne modeleaza personalitatea. Am realizat sute de nunti si evenimente, aproape toate sunt ca un sablon standardizat, insa aceasta nunta a fost una dintre cele mai frumoase datorita atmosferei oferita de miri si invitati. Acum nu spunem ca celelalte nunti nu ne-au placut, toate sunt frumoase in felul lor dar aceasta ne-a oferit o multitudine de emotii si sentimente captate cu ajutorul mirilor Morela si Ionut si a invitatilor. Localitatea unde a avut loc nunta a fost Roman, iar petrecerea s-a tinut in restaurantul Mariko Inn, una din cele mai bune restaurante, dupa parerea noastra, si datorita suprizelor oferite invitatilor: valsul mirilor a fost ca rupt din basm si datorita efectului de “fum greu”. Provocarea oaspetilor de a lansa cateva lampioane spre cer si nu in ultimul rand echipa de dansatori  de muzica populara ce ne-au desfatat privirea cu o ultima farama de traditie romanesca au contribuit deasemeni la atmosfera speciala.  Si cand vorbim de petrecere reusita, nu uitam sa mentionam si de orchestra Amadeo, cu o prestanta extrem de placuta vizual, si auditiv.
Ne gandeam ca nu vom gasi locatii pentru sedinta foto-video, insa am fost placut surprinsi de parcul din oras si nu numai.  Noi le uram mirilor inca o data Casa de piatra! si speram ca ne vom revedea peste cativa ani, poate la un botez. Nu mai gasim cuvinte sa descriem acest eveniment, dar lasam fotografiile sa vorbeasca pentru noi si videoclipul ce v-a fi postat pe site in zilele urmatoare.
Mulți spun ca o fotografie de nuntă sau o fotografie reușită  ȋn general, depinde de o vreme bună, de un cadru potrivit, de perfecțiunea mirilor, de starea de spirit a mirilor și de ce nu, a fotografului. Am captat, cu ajutorul Morelei  și al lui Ionuț, cele mai frumoase emoții: fericire,  nostalgie, entuziasm.
Butnariuc Ionut